Laat je huid stralen!

Door het verouderingsproces wordt het natuurlijke proces van het afstoten van dode huidcellen vertraagd. Het gevolg is een opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid dof, grauw en schilferig wordt en pigmentvlekken in volume toenemen.

Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid met de beschadigde huidcellen wordt verwijderd, waardoor oneffenheden verdwijnen en de "gezonde huid" weer zichtbaar wordt; uw huid gaat weer stralen en voelt weer zacht aan.
Daarnaast zorgt een peeling er in principe voor dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces beter op gang komt en dode huidcellen sneller worden afgestoten. Een peeling werkt ook stimulerend en gaat het verouderingsproces tegen.

De zogenaamde chemische peelings bevatten meestal AHA's (alpha hydroxi acids), ook wel fruitzuren genoemd.
Dit is een verzamelnaam voor een reeks organische zuren die in de natuur voorkomen. Enkele voorbeelden zijn glycolzuur, appelzuur en citroenzuur (allemaal plantaardige fruitzuren), maar ook melkzuur.

Esthetica-Praktijk Liliana Scherphuis | Spuiweg 1, 8243 PW Lelystad | telefoon: 06-26976513 | email: info@esthetica-praktijk.nl